Muser Tour

30.3.2018 16:00
-
rezervovat vstupenky
přidat do diáře

Rezervujte si vstupenky online! Vyplňte a odešlete prosím krátký formulář, nejpozději během následujícího pracovního dne vaši rezervaci potvrdíme

Nepromeškejte žádnou událost! Vyplňte svoji e-mailovou adresu a my vám pošleme pozvánku, kterou snadno přidáte do svého kalendáře Google, Outlook nebo iCal

Dne 30.3.2018 od 16:00 do 18:00  |  Velký sál

 

Muser Tour !

První officiální hudebně-taneční talkshow s hvězdami českého Musically a Youtube !
Můžete se těšit na jedinečné vystoupení mladých talentů, kteří prorazili nejen na internetu !

Vstupenky kupujte teď na:
www.musertour.cz

 

Hudební vystoupení si pro Vás připravili:


Timmy White - zpěvák, influencer, známý také z TV Óčko, jehož videoklipy na Youtube lámou rekordy ve sledovanosti.


Naty Hrychová - mladičká zpěvačka, která má za sebou na svůj věk bohatou kariéru ve světě muzikálů a její videoklipy na youtube mají milionové přehrání !

Mína - herečka, zpěvačka a youtuberka, která si prošla komplikovanou nemocí v útlém věku, ale i přesto pravidelně vystupuje pro děti i dospělé jak na divadelním parketě, tak na akcích pro nejmenší. Společně s youtuberem Pjayem má milionové videoklipy na youtube a její samotná tvorba na této soc. síti má přes 70 000 fanoušků. Na Musically nedávno překonala hranici 100 tis. followers.

Dále vám zatancují:

Paullap a Lucy Štrynclová, které se již léta věnují moderním stylům tance a na soutěžích získavají prestižní ocenění. Obě dívky mají také velmi početnou základnu fanoušků na Musically a youtube, díky kterým je znají statisíce teenagerů.

Nemůže chybět ani Adam Kajumi, což je, dle svých slov budoucí úspěšný “módní guru” . Tento sympaťák láme rekordy ve sledovanosti svých přímých přenosů - tzv. “livestreamů” , kde ho denně sledují tisíce lidí online. I díky tomu si vybudoval nejvěrnější fanouškovskou základnu na Musically.

 

Celou akci bude moderovat youtuber PJAY, který prorazil svými hudebními parodiemi a písničkami na Youtube. Jeho nejslavnější song “Učitel” má téměř 5 mil. zhédnutí a na featu mu zazpíval bloger roku a momentálně nejúznavanější youtuber Kovy.

V průběhu celého programu se můžete těšit na interakci s fanoušky, soutěže, legraci, a na závěr nemůže chybět závěrečná autogramiáda a fotografování s výše zmiňovanými. Autogramiáda je PRO VŠECHNY !

V.I.P. držitelé vstupenek se navíc mohou těšit na přednostné vpuštění do sálu (50 minut před začátkem programu), během tohoto času mohou v BACKSTAGE pokecat se svými oblíbenci, natočit si musically, a načerpat inspiraci. Jako dárek poté dosanou exklusivní muserský Merch z našeho partnerského eshopu 4merch. V.I.P. návštevníci budou mít také vlastní místa v předních řadách, které jim nemůže nikdo obsadit.

 

A to není vše! V každém městě budou navíc další populární “museři” , kteří se na své fanoušky přijedou podívat a budou se jim věnovat na hodinové autogramiádě !
(Například Annie Camel, Alelechta, Dejvitt, Terysa, Helly.Elli , Nora.kakos, Teribalci či Carolinebuck)

Celá akce bude pod profesionálním dozorem organizátorů s letitými zkušenostmi, kteří se budou po celou dobu akce starat o Vaše pohodlí a bezpečnost.

Pokud ještě teď váháte, zda na Muser tour jít či ne, doporučujeme si to rozmyslet co nejdříve, protože vstupenky kvapem mizí !

Kupujte teď na:
www.musertour.cz

Muser Tour

zavřít